Το Facebook απέκτησε αναζήτηση παλαιών δημοσιεύσεων φίλων!

imagesΣπουδαία νέα για το Facebook και την έξυπνη αναζήτηση του! Τώρα όχι μόνο μπορείτε να αναζητείτε φωτογραφίες οι οποίες αρέσουν στους φίλους σας ή εστιατόρια στα οποία έχουν κάνει check in, αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση παλαιών δημοσιεύσεων των φίλων σας με χρήση συγκεκριμένων λέξεων κλειδιών ή φράσεων!

Η νέα αυτή δυνατότητα ήδη έχει ξεκινήσει να γίνεται διαθέσιμη σταδιακά σε όσους χρησιμοποιούν το Facebook μέσω υπολογιστή και iOS, έχοντας ως γλώσσα την επιλογή «English (US)». Είναι γνωστό πως η έξυπνη αναζήτηση Graph Search δε χρησιμοποιείται ακόμη στις υπόλοιπες γλώσσες.

Όταν, λοιπόν, γίνει διαθέσιμη η αναζήτηση παλαιών δημοσιεύσεων και σε εσάς, τότε θα μπορείτε να αναζητείτε δημοσιεύσεις τις οποίες έχουν δημιουργήσει ή σχολιάσει οι φίλοι σας και όχι δημοσιεύσεις σελίδων, σύμφωνα με το TechCrunch. Όπως πάντα, το απόρρητο είναι σημαντικό για την ομάδα του Facebook, κάτι το οποίο σημαίνει πως μέσω της αναζήτησης θα μπορείτε να βρίσκετε δημοσιεύσεις στων οποίων το κοινό έχετε προστεθεί.

Η αναζήτηση θα λαμβάνει υπόψιν της τις λέξεις κλειδιά ή φράσεις τις οποίες πληκτρολογείτε, εμφανίζοντας δημοσιεύσεις φίλων με αυτές στην περιγραφή τους. Η σειρά εμφάνισης τους δε θα είναι τυχαία, αλλά βάσει διαφόρων παραγόντων, εμφανίζοντας πρώτα τις σημαντικότερες ή αυτές των πιο κοντινών φίλων.

πηγή

Recommended For You