Τετραπληγική πέθανε από ανακοπή καρδιάς 1 ώρα αφότου της κόπηκε το ρεύμα

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Χανίων από το θάνατο μιας 56χρονης τετραπληγικής στη συνοικία της Νέας Χώρας. Η άτυχη γυναίκα τα τελευταία 15 χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα υγείας και όπως κατήγγειλαν τα παιδιά της, άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι, μία ώρα μετά αφού η ΔΕΗ λόγω χρέους της έκοψε το ρεύμα, αν και χρειαζόταν μηχανική υποστήριξη από τρία μηχανήματα καθ’ όλο το 24ωρο.

Πηγές της ΔΕΗ αναφέρουν ότι το ρολόι ήταν καταχωρισμένο σε άλλο όνομα, και δεν είχε δηλωθεί ως ευάλωτη καταναλώτρια.

“Χρωστούσε μόνο το χαράτσι κι έναν λογαριασμό. Η ΔΕΗ ήταν ενήμερη για την κατάστασή της, εδώ και χρόνια. Πάντα μας ενημέρωναν ακόμα και για διακοπή ρεύματος” λέει από την πλευρά του ο γιος της Ανδρέας στο portal zarpa.gr. “Όπως βλέπετε, το ρολόι είναι ακριβώς δίπλα στο παράθυρο. Ο υπάλληλος που έκοψε το ρεύμα, δεν άκουσε τους συναγερμούς από τα μηχανήματα που χτυπούσαν όλα μαζί;” αναρωτιέται.

images

Οι συγγενείς της 56χρονης Ε.Π. κατέθεσαν το απόγευμα μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ενώ την ακριβή αιτία του θανάτου της αναμένεται να προσδιορίσει η νεκροψία-νεκροτομή.

Η άτυχη γυναίκα είχε συγκινήσει την τοπική κοινωνία τον περασμένο Μάρτιο, όταν η ίδια με επιστολή είχε κάνει γνωστό ότι ο ΟΓΑ της είχε κόψει την σύνταξη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί πλέον να πληρώσει ούτε τη θεραπεία της.

http://www.skai.gr

Recommended For You