ΤΕΛΟΣ – Αυτό ήταν. Η Ελλάδα πτωχεύει την Μεγάλη Πέμπτη

Τέρμα τα σενάρια και οι φανταστικές ιστορίες με ροζ συννεφάκια.  (πηγή)

Μια ημέρα πριν “παραλύσει” λόγω Πάσχα η Ελλάδα, θα ανακοινωθεί και επίσημα η πτώχευση και έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τι περιμένουν όμως;
Πολύ απλά, με όσο πιο λαϊκή γραφή γίνεται, περιμένουν να κλείσουν οι τράπεζες, να μην μπορέσει ο κόσμος να τρέξει και να κάνει εκ νέου ένα fast track σε αναλήψεις, τα ΑΤΜ θα δίνουν μάξιμουμ 50 ευρώ (ίσως και τίποτα) και θα περιμένουμε την Τρίτη μετά την Ανάσταση, όπου θα ανακοινωθούν (δηλαδή θα ξεράσουν) τα πάντα.

images
Τι γίνεται την Μεγάλη Τρίτη;
Την Μ. Τρίτη, η Ελλάδα καλείται να αποπληρώσει την δόση του δανείου στην ΕΚΤ. Το ποσό σύμφωνα με πληροφορίες είναι κοντά στο μισό δις ευρώ. Χρήματα όμως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ γιατί απλά δεν υπάρχουν διότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν ενέκρινε νέα χρηματοδότηση, ο Γιάνης δεν υπέγραψε 3ο μνημόνιο με τους όρους που έθεσαν οι εταίροι και η Ελληνική οικονομία συνεχίζει να βρίσκεται στον… πάγο.

Τι επιπτώσεις έχει η χρεοκοπία και η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση;
Πάμε σε διπλό νόμισμα, υποτίμηση όσο δεν πάει του δικού μας νομίσματος (δραχμή, bitcoin ή όπως αλλιώς θα λέγεται), παύση λειτουργίας της πλειοψηφίας των βιομηχανιών, μηδέν ρευστό αφού θα κλείσουν οι τράπεζες και ο Μεγαλοδύναμος βοηθός.

Προμηθευτείτε λοιπόν ξηρά τροφή, χαρείτε τον οβελία σας την Κυριακή του Πάσχα και κάντε τον σταυρό σας (για όσους πιστεύετε) για το εξάμηνο που μας έρχεται. Θα είναι θερμό και λόγω κλίματος, αλλά και λόγω χρήματος…

Copy of 8DwmAYQ

Recommended For You