Στάθης Παναγούλης: ο βουλευτής που μίλησε για δολοφονίες πολιτικών

Σοκ προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη που μίλησε ανοιχτά για δολοφονίες πολιτικών. Ποια η αντίδραση των υπολοίπων;

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσε η «προειδοποίηση» του του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη ο οποίος κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής προέβλεψε ειδικό δικαστήριο ή θάνατο για όσους έβαλαν την υπογραφή τους στο Μνημόνιο 3.
Χαρακτηριστικά ο κ. Παναγούλης είπε: «Να παρακαλάτε εσείς που υπογράψατε τα μνημόνια να περάσετε από ειδικά δικαστήρια παρά να βρείτε το τέλος του πρέσβη του ΗΠΑ στη Λιβύη» ο όποίος εκτελέστηκε. Ο ίδιος επίσης δήλωσε πως αν το πολιτικό σύστημα θέλει «να βρει τα κλεμμένα τότε πρέπει να ψαχτούμε όλοι εμείς εδώ μέσα».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου μετά τις αιχμηρές τοποθετήσεις του κ. Παναγούλη κάλεσε τον πρόεδρο της ΚΟ του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, να διαγράψει τον βουλευτή Στάθη Παναγούλη: «Χθες ο κ. Τσίπρας προειδοποίησε και απείλησε τους επενδυτές να μην επενδύσουν στην Ελλάδα. Σήμερα, φτάνει στην χειρότερη πολιτική του κατάντια επιτρέποντας στον βουλευτή του Στάθη Παναγούλη να προσθέτει λιντσαρίσματα και φόνους που οδηγούν σε εμφύλιους πολέμους. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να διαγράψει άμεσα τον Στάθη Παναγούλη, διαφορετικά είναι βαριά υπόλογος απέναντι στην ελληνική κοινωνία».
Δείτε το βίντεο με τις σοκαριστικές δηλώσεις του Στάθη Παναγούλη:
http://www.fimes.gr
… η συνέχεια μετά τις διαφημίσεις …

Recommended For You