Πως θα χάσεις 5 κιλά χωρίς δίαιτα

Σχεδόν κάθε έξι μήνες-σύμφωνα με τους ειδικούς- μια γυναίκα προσπαθεί να χάσει 5 κιλά που πήρε μετά από μια αποτυχημένη δίαιτα. Μπορεί να είναι λίγα κιλά αλλά πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να τα χάσουν ειδικά μετά από μια εξαντλητική δίαιτα. Ανακάλυψε 4 απλές αλλαγές που μπορείς να κάνεις στην καθημερινότητά σου για να χάσεις-χωρίς δίαιτα-γρήγορα 5 κιλά:

1. Μάθε να ξεγελάς την πείνα σου: Μην κατηγορείς τον εαυτό σου κάθε φοράς που τρως και δεύτερο κομμάτι σοκολάτας. Είναι φυσιολογικό για όλους τους ανθρώπους να μην μπορούν να αντισταθούν σε λιπαρά και νόστιμα φαγητά. Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξεις ή να ξεγελάσεις την όρεξή σου είναι να αντισταθείς από την αρχή, δηλαδή να μην φας καθόλου σοκολάτα. Κι αν δεν μπορείς να το κάνεις, σκέψου απλά πόσο πιο fit σιλουέτα θα έχεις αν απλά κάνεις πάντα πιο υγιεινές επιλογές. Εξάλλου, όταν επιλέγεις φρούτα, λαχανικά και κάνεις ισορροπημένα γεύματα, τόσο λιγότερο επιθυμείς κάτι παχυντικό!

2.Μην κάθεσαι: Όσο πιο πολλές ώρες κάθεσαι σε μια καρέκλα ή στον καναπέ τόσο περισσότερο λίπος παράγει ο οργανισμός σου. Ακόμα κι αν δεν θέλεις να πηγαίνεις γυμναστήριο συχνά, καλό είναι να περπατάς έστω και για 5 λεπτά, στα διαλείμματα στη δουλειά ή όταν βλέπεις τηλεόραση στο σπίτι.

3.Πιες πράσινο τσάι: Σύμφωνα με έρευνες το πράσινο τσάι μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις κιλά χάρη στα συστατικά του που βοηθούν επιπλέον στην καύση του λίπους. Οι ειδικοί συνιστούν 3 με 5 κούπες καθημερινά για να αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα!

4.Βιταμίνη D: Κι όμως, σύμφωνα με τους ειδικούς, η βιταμίνη D μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις εύκολα τα 5 κιλά που σε ταλαιπωρούν. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που έχουν αυξημένα επίπεδα της βιταμίνης μπορούν να χάσουν πιο εύκολα κιλά αφού έχει την ιδιότητα να ενισχύει την αποτελεσματικότητα της λεπτίνης, της ορμόνης που ειδοποιεί τον εγκέφαλό σου ότι έχεις χορτάσει.

https://www.thatslife,gr

Recommended For You