Πρέβεζα: “Ναι” στους Μάρτυρες του Ιεχώβα

Ναι στο στήσιμο πάγκου στην παραλιακή, κοντά στην πλατεία Ανδρούτσου, από μάρτυρες του Ιεχωβά λέει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση με απόφασή της σύμφωνα με την οποία ακυρώνει την απόφαση αναστολής παραχώρησης χώρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.
Να θυμίσουμε ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pamepreveza.gr τον Αύγουστο το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο σε συνεδρίασή του αρχικά αποφάσισε θετικά στην παραχώρηση του χώρου την οποία ανέστειλε με νεότερη απόφασή του.
Την απόφαση αυτή της αναστολής έρχεται να ακυρώσει πριν λίγες μέρες η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Βίκυ Ευταξά.
Μάλιστα τότε ο Μητροπολίτης Νικοπολέως και Πρεβέζης Χρυσόστομος σε δήλωσή του στο pamepreveza.gr είπε χαρακτηριστικά:
“Ως Επίσκοπος της τοπικής Εκκλησίας οφείλω να προστατεύσω το ποίμνιό μου από οποιαδήποτε παράνομη δράση ή πρακτική οιασδήποτε αίρεσης ή σέχτας. Είναι καθήκον μου.
Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα και απολύτως σεβαστό το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας που αφορά σε οποιαδήποτε γνωστή θρησκεία και τελείως διαφορετικό πράγμα ο παράνομος προσηλυτισμός, οι πρακτικές του οποίου έχουν οδηγήσει στην απόλυτη χειραγώγηση και στη στυγνή εκμετάλλευση αρκετών συνανθρώπων μας”.
http://www.thebest.gr

Recommended For You