Περιστατικό-ντροπή: η EasyJet άφησε 14χρονη μαθήτρια στο αεροδρόμιο

imagesΗ Easy Jet δεν επέτρεψε σε νεαρή μαθήτρια να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο γιατί είχε μαζί της δύο χειραποσκευές.

Η 14χρονη μαθήτρια, Deva Joseph, ξέσπασε σε κλάματα στο αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου όταν ενημερώθηκε πως δεν θα της επιτραπεί η επιβίβασή της στην πτήση για Ισπανία.

Η νεαρή κοπέλα προσφέρθηκε ωστόσο να πληρώσει τη διαφορά του εισιτηρίου, ώστε να επιστρέψει πίσω στο σπίτι της.

Όμως οι υπεύθυνοι της Easy Jet την ενημέρωσαν πως πρέπει να καλύψει τη διαφορά μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας, αν και ήταν πολύ νέα για να έχει κάποια.

Αφού κατάλαβε πως δεν γινόταν να πληρώσει το αντίτιμο, η μαθήτρια προσφέρθηκε να αφήσει την βαλίτσα της στο αεροδρόμιο και κυριολεκτικά ικέτεψε τους υπεύθυνους της Easy Jet να της επιτρέψουν να επιβιβαστεί στην πτήση των 7 με προορισμό το Bilbao.

Ωστόσο όλες οι προσπάθειες της απέβησαν άκαρπες.

Η 14χρονη μαθήτρια δήλωσε στη Daily Mirror: «Είχα κάτσει στο πάτωμα και έκλαιγα. Ήθελα απλά να πάω σπίτι μου αλλά κανένα δεν νοιαζόταν. Απελπίστηκα».

Ακόμη εξήγησε πως το κινητό της δεν δούλευε και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με κανέναν. Μόνο ένα ζευγάρι την λυπήθηκε κυριολεκτικά και την έδωσε ένα τηλέφωνο για να καλέσει τον πατέρα της.

Τελικά το αεροπλάνο της Easyjet απογειώθηκε χωρίς την 14χρονη η οποία πέταξε για Ισπανία με άλλη πτήση την επόμενη ημέρα.

Ο πατέρας της νεαρής μαθήτριας είπε για το περιστατικό πως είναι ντροπή για την easyJet.

Aπό την πλευρά της η αεροπορική εταιρεία σημείωσε: «Αν και η πολιτική μας είναι ξεκάθαρη πως δεν παίρνουμε μετρητά στην πύλη θα έπρεπε να είχαμε κάνει μία εξαίρεση».

Recommended For You