Παγκόσμια «πρώτη» για το μεταθανάτιο single του Μάικλ Τζάκσον

Το πρώτο σινγκλ από το “μεταθανάτιο” άλμπουμ του Μάικλ Τζάκσον παρουσιάστηκε στα μουσικά βραβεία iheartradio την Πέμπτη λίγες ημέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του. Το σινγκλ, με τίτλο “Love Never Felt So Good,” γράφτηκε και ηχογραφήθηκε από τον Τζάκσον το 1983 και θα αποτελεί ένα από τα συνολικά οκτώ έως σήμερα ανέκδοτα τραγούδια του αείμνηστου καλλιτέχνη τα οποία γράφτηκαν το χρονικό διάστημα από το 1983 έως το 1999.

Ο Μάικλ Τζάκσον, αποκαλούμενος και «βασιλιάς της ποπ» ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες στη μουσική ιστορία, έχοντας πουλήσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο δίσκους παγκοσμίως κατά τη διάρκεια της πολύχρονης πορείας του στο διεθνές μουσικό προσκήνιο.

Πέθανε το 2009 σε ηλικία 50 ετών στο Λος Άντζελες από υπερβολική δόση του αναισθητικού προποφόλη. Το ισχυρό φάρμακο δόθηκε στον εκλιπόντα από τον προσωπικό γιατρό του, και ενώ εκείνη την εποχή ο τραγουδιστής ήταν στη διαδικασία της προετοιμασίας για μια σειρά από 50 συναυλίες που θα σήμαιναν και τη μεγάλη του επιστροφή στη μουσική σκηνή.

Recommended For You