Ο Ομπάμα συναντήθηκε με τον… μικρό Ομπάμα

“Θα γίνω Ομπάμα στην θέση του Ομπάμα”, είπε ο μικρός και μπήκε στον Λευκό Οίκο.
Εκεί τον περίμενε ο πλανητάρχης για να τον ξεναγήσει στα άδυτα του γραφείου του (οβάλ γραφείο). Ο μικρός έκατσε στην προεδρική καρέκλα, μίλησε με το είδωλο του και του έθεσε καίριες ερωτήσεις.
Σε μία από αυτές, τον ρώτησε χαρακτηριστικά: “Πως μπορούν οι μεγάλοι να συνεργαστούν με τους μικρούς για να αλλάξουν τον κόσμο;”.
Και ο Μπάρακ Ομπάμα απάντησε στον Kid President: “Πρώτα απ’ όλα, εμείς οι μεγάλοι πρέπει να ακούμε τους μικρούς και να μπορούμε να σεβαστούμε τη γνώμη τους. Να είμαστε σωστοί δάσκαλοι για εσάς και να σας παραδειγματίζουμε σωστά. Να σας μάθουμε να έχετε σεβασμό ο ένας για τον άλλο”.
Ο πλανητάρχης έκανε μάλιστα και το παρακάτω tweet μετά τη συνάντηση τους:

Ο Kid President είναι ο 9χρονος πιτσιρικάς Ρόμπι Νόβακ που υποδύεται τον Ομπάμα στα εξαιρετικά δημοφιλή σκετσάκια του SoulPancake.  Ο ίδιος έχει μιλήσει σε ομιλίες του TED (Technology, Entertainment and Design), ενώ έχει δώσει ήδη πολλές συνεντεύξεις σαν “μικρός πρόεδρος”.

Μάλιστα, το πρόσφατο και πιο επιτυχημένο του βίντεο στο Youtube, “A Pep Talk”, έχει για την ώρα 17.751.514 views μέσα σε 2,5 μήνες.
Σημειώνεται ότι η ιστορία του Ρόμπι έχει συγκινήσει καθώς ο ίδιος πάσχει από ατελή οστεογένεση, μια σπάνια ασθένεια που κάνει τα κόκαλα εύθραυστα. Μέχρι σήμερα έχει σπάσει πάνω από 70 κόκαλα και έχει μπει 13 φορές στο χειρουργείο. Παρόλα αυτά, δεν απογοητεύεται και δηλώνει πως το μόνο του όνειρο, είναι “να κάνει τον κόσμο καλύτερο”.
http://news247.gr

Recommended For You