Ο Βασιλιάς ξύπνησε αλλά δυστυχώς είναι Γυμνός

imagesΔεν χρειάζεται νομίζω να κάνω ποιο συγκεκριμένο ποιος είναι ο Βασιλιάς και γιατί είναι γυμνός

Μερικοί όμως ακόμα και ο ίδιος ο Βασιλιάς δεν καταλαβαίνει ότι είναι γυμνός και συνεχίζει να γελά και να αστειεύεται με τους άλλους φίλους του

Συνεχίζει να σκοτώνει όσους δεν τον υπηρετούν αλλά θέλουν να έχουν την δική τους τύχη στα δικά τους χέρια

Είναι τυχαίο ότι οι χώρες που έχουν βρεθεί στο στόχαστρο του Βασιλιά είναι από τις πρώτες χώρες που έστειλαν βοήθεια η έτειναν το χέρι της βοηθείας ?

Γιατί θα πρέπει να είναι όλη η Εθνοφρουρά η έστω τα 2/3 σε άλλο σημείο της γης αντί να είναι εκεί στον τόπο τους και να βοηθούν στην αποκατάσταση της τάξης ?

Γιατί όταν έγινε το τσουναμι καμία λεηλασία δεν έγινε ?

Γιατί μετά τον Τυφώνα έγινε το μεγαλύτερο πλιάτσικο στην ιστορία του Μεγάλου αυτού Βασιλείου ?

Ποιος είναι ποιο πολιτισμένος λοιπόν ?

Ο Μεγάλος Γυμνός Βασιλιάς η οι Φτωχοί υπήκοοι των ανατολικών χωρών ?

Ίσως είναι δίκαιη η αγανάκτηση των υπηκόων αυτού του Γυμνού Βασιλιά

Είχαν ζητηθεί επιπλέον χρήματα για την ενίσχυση των φραγμάτων και ίσως να είχε σωθεί κάπως η κατάσταση

Είναι τυχαίο ότι ξηλώθηκε από την θέση του ο ομοσπονδιακός επικεφαλής για την παροχή βοήθειας σε περιπτώσεις όπως αυτές ?

Η γη δεν ξεχνά το τι τραβά από κάθε επίδοξο Βασιλιά ο οποίος αρνήθηκε να επικυρώσει την συνθήκη του Κιότο για τον περιορισμό στην εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα , η οποία είναι μια από τις αιτίες του φαινομένου του θερμοκηπίου και ίσως είναι και η αιτία για την ανάπτυξη και την γιγάντωση των τυφώνων και των κυκλώνων που χτυπούν σε ποσοστό πάνω από 80 % την χώρα του Γυμνού Βασιλιά .

Ποιος θα ήθελε να βρεθεί αντιμέτωπος με αυτά τα τρομακτικά φαινόμενα που δημιουργεί η μάνα Γη ? (δες φωτο στο τέλος του άρθρου )

Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γυμνός Βασιλιάς είναι και εξαρτημένος από το μαύρο ναρκωτικό και στην προσπάθεια του να το εξασφαλίσει και θα σφάξει και θα κατακτήσει και θα καταστρέψει για να μπορεί να έχει και να ταΐζει με αυτό τα πολεμικά του άρματα .

Αυτό ίσως γίνει ένα μάθημα σε όσους δεν καταλαβαίνουν ότι η Γη μας είναι βαριά άρρωστη και κάνει οτιδήποτε για να απαλλαγεί από τα μικρόβια , εμάς δηλαδή , που την καταστρέφουν .

Η άνοδος της θερμοκρασίας ίσως είναι μια φυσική διαδικασία της Γης για να μπορέσει με αυτόν τον τρόπο να επαναφέρει την κατάσταση της σε σημείο όπου θα μπορεί και πάλι να φιλοξενεί το ανθρώπινο γένος σε σχετικά καλή ασφάλεια

Ίσως είναι όλα αυτά τα προεόρτια μιας βίαιης κλιματικής αλλαγής και ίσως να είναι ήδη αργά για όλους να κάνουν κάτι .

Αλλά η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία όταν θα έχουν εξαφανιστεί όλα τα μικρόβια από την επιφάνεια της Γης ενός ζωντανού οργανισμού που σίγουρα πληγώνουμε και θα το πληρώσουμε ακριβά στον κατάλληλο καιρό ……

Ένα παλιότερο μου άρθρο αλλά πάντα σύγχρονο καθώς ο κόσμος συνεχίζει με άλλους ρόλους το ίδιο έργο

Recommended For You