Ο “Ακάλυπτος” επιστρέφει… αυτή την φορά στον κινηματογράφο!

Τον  “Ακάλυπτο” τον θυμάστε; Την σειρά του ΑΝΤ1 “Και οι Παντρεμένοι Εχουν Ψυχή”  με τον Αντώνη Καφετζόπουλου στον ρόλο του “Ακάλυπτου”, που έκανε απίστευτη επιτυχία πριν 15 χρόνια.
Για όσους λοιπόν ήταν φανατικοί της σειράς αλλά και για τους νεότερους που δεν το έχουν παρακολουθήσει, ο “Ακάλυπτος” επιστρέφει αυτή την φορά στον κινηματογράφο, με ένα απίστευτο καστ ηθοποιών.
Η κωμωδία του Χρήστου Δήμα “Ακάλυπτος” βγαίνει στις αίθουσες στις 14 Μαρτίου 2013 και έχει τη στήριξη των εταιρειών Καραγιάννης-Καρατζόπουλος, είναι μια παραγωγή της View Master Films, η εκτέλεση παραγωγής ανήκει στην CL Productions, ενώ διανομέας της ταινίας στις αίθουσες είναι η Σπεντζος Φιλμ.
Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν οι Λευτέρης Καπώνης, Κωνσταντίνα Γιαχαλή και Παναγιώτης Μαντζιαφούς.
Η υπόθεση έχει ως εξής: Ο “Ακάλυπτος” αφηγείται στιγμές από την πολυτάραχη ζωή του Αντρέα, περισσότερο γνωστού ως «Ακάλυπτος», που δεν θέλει τόσο να σώσει την Ελλάδα, όσο να την «αξιοποιήσει». Ο Αντρέας είναι μεγαλομεσίτης, Αγαπάει την γυναίκα του, θαυμάζει το «ωραίο φύλλο», πιστεύει ότι οι γυναίκες κερδίζονται με το χρήμα, ότι η φοροδιαφυγή είναι προσφορά στην οικονομική ανάπτυξη και θα έδινε και τη ζωή του για το φίλο του. Αντιμετωπίζει την κρίση σαν να μην ήρθε ποτέ, προσφέρει «φιλέτα», όπως ο περιβάλλον χώρος της Ακρόπολης σε Γερμανούς και Άραβες επενδυτές και δεν μπορεί στιγμή χωρίς τον κολλητό του, τον Μάκη, γνωστό και ως Τίγρη, που τον έχει «ανταμείψει» και με τη θέση του Προέδρου στην εταιρεία του, για να υπογράφει τις συμφωνίες, κάτι που φυσικά τον οδηγεί στη φυλακή την πιο κρίσιμη στιγμή, όταν ο Ακάλυπτος ετοιμάζει το μεγάλο κόλπο, με το οποίο θα «πιάσει την καλή», μια για πάντα…
Οι πρωταγωνιστές της ταινίας είναι: Ο Πέτρος Φιλιππίδης στο ρόλο του Ακάλυπτου (που στην τηλεοπτική σειρά είχε υποδυθεί ο Αντώνης Καφετζόπουλος) και μαζί του οι Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Κατερίνα Λέχου, Βασιλική Ανδρίτσου, Αθηνά Μαξίμου, Τζένη Θεωνά, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Γιώργος Σουξές, Κώστας Βουτσάς, Αντώνης Λουδάρος και Γιάννης Στεφόπουλος.
http://www.madata.gr

… αν σας άρεσε το άρθρο μοιραστείτε το με τους φίλους σας απλά πατώντας Like …

Recommended For You