Μάσκες για πυκνές και μακριές βλεφαρίδες

Έχουν ταλαιπωρηθεί και αραιώσει οι βλεφαρίδες από τη χρήση της μάσκαρα και του ψαλιδιού βλεφαρίδας; Θέλετε να δείτε τις βλεφαρίδες πιο πλούσιες από ποτέ; Εφαρμόστε μία από τις παρακάτω απλές «μάσκες» που θα φτιάξετε μόνες σας στο σπίτι και δείτε αποτελέσματα μέσα σε 30 μέρες!

Μάσκα 1η

Ελαιόλαδο
Βουρτσάκι από παλιά τελειωμένη μάσκαρα

Εφαρμογή

Κάθε βράδυ, 15 λεπτά πριν ξαπλώσετε εφαρμόστε με ένα παλιό βουρτσάκι από μάσκαρα (που έχετε καθαρίσει καλά) λίγο ελαιόλαδο στις βλεφαρίδες σας. Τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει το ελαιόλαδο θα θρέψουν σε βάθος τις βλεφαρίδες σας! Αν δε σας ενοχλεί κοιμηθείτε και ξεπλύνετε το πρωί!

Μάσκα 2η

Καστορέλαιο
Βουρτσάκι από παλιά τελειωμένη μάσκαρα

Εφαρμογή

Κάθε βράδυ, 15 λεπτά πριν ξαπλώσετε εφαρμόστε με ένα παλιό βουρτσάκι από μάσκαρα (που έχετε καθαρίσει καλά) λίγο καστορέλαιο στις βλεφαρίδες σας. Τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει και αυτό το έλαιο θα θρέψουν σε βάθος τις βλεφαρίδες σας! Αν δε σας ενοχλεί κοιμηθείτε και ξεπλύνετε το πρωί!

Μάσκα 3η

Καστορέλαιο
Φύλλα από μαύρο τσάι (ή ένα φακελάκι μαύρου τσαγιού)

Εφαρμογή

Ζεστάνετε σε ένα μπολάκι (ή μπρικάκι) 2-3 κουταλιές της σούπας καστορέλαιο μέσα στο οποίο έχετε τοποθετήσει μερικά φύλλα μαύρου τσαγιού (ή το περιεχόμενο από ένα φακελάκι μαύρου τσαγιού). Προσοχή δεν θέλουμε να κάψει, απλά να ζεσταθεί λίγο ώστε να απελευθερώσουν τα φύλλα τσαγιού τις θρεπτικές ουσίες τους. Αφήνετε να κρυώσει και σουρώνετε. Βουτήξτε μέσα στο εμπλουτισμένο έλαιο δύο στρογγυλά βαμβάκια ντεμακιγιάζ και εφαρμόστε τα στα μάτια σας. Χαλαρώστε για τουλάχιστον 20 λεπτά, με τα βαμβάκια στα μάτια. Ξεπλύντε καλά με χλιαρό νερό.

Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr

Recommended For You