Λύθηκε το μυστήριο του ποιος ήταν ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το μεγάλο μυστήριο για τον διαβόητο serial killer του Λονδίνου λύθηκε με έναν 23χρονο Πολωνό κουρέα να κρύβεται πίσω από τα ειδεχθή εγκλήματα που διαπράχθηκαν τον 190 αιώνα.

Ο Ααρών Κοσμίνσκι ήταν ο δολοφόνος που κυνηγούσε τα θύματά του στο βικτωριανό Λονδίνο, σύμφωνα με τους επιστήμονες.

Νέα στοιχεία δείχνουν ότι δύο σετ από ίχνη γενετικού υλικού που προέρχονται από το ρούχο ταιριάζουν με το DNA του Κοσμίνσκι και αυτό ενός από τα πιο γνωστά θύματά του, της Catherine Eddowes. Ο Πολωνός μετανάστης ζούσε με τους δύο αδελφούς του και την αδελφή του στην οδό Γκρινφιλντ, μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο που δολοφονήθηκε το δεύτερο θύμα του Αντεροβγάλτη, η Elizabeth Stride.

Η ταυτότητα του δολοφόνου επιβεβαιώθηκε από ερευνητές του Πανεπιστημίου John Moores του Λίβερπουλ «Περιγράφουμε για πρώτη φορά μια συστηματική, μοριακή ανάλυση από τα μόνα στοιχεία που έχουν “επιζήσει” και συνδέονται με τις δολοφονίες του Τζακ του Αντεροβγάλτη. Το γεγονός ότι βρέθηκαν στοιχεία που ταιριάζουν πάνω στο ίδιο υλικό, ενισχύει τη στατιστική πιθανότητα για συνολική ταυτοποίηση και τον ισχυρισμό ότι το σάλι είναι γνήσιο»

Recommended For You