Κατέρρευσε μαθητής στην Πάτρα: «Εχω να φάω δύο μέρες»

Ενα ακόμη περιστατικό λιποθυμίας μαθητή από την ασιτία καταγράφηκε πριν από λίγες ημέρες, αυτή τη φορά στην Αχαΐα. Παιδί δημοτικού κατέρρευσε πηγαίνοντας στο σχολείο του και όταν ρωτήθηκε αν πονάει αποκάλυψε ότι έχει να φάει δύο ημέρες!
Οπως αποκαλύπτει το patrastimes.gr το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη σε κεντρικό δρόμο της Οβρυάς της Αχαΐας και το θύμα ήταν ένας μαθητής του δευτέρου Δημοτικού ο οποίος κατέρρευσε μπροστά στα μάτια άλλων μαθητών αλλά και γονέων.
Κοντά του έσπευσαν συμμαθητές αλλά και συνοδοί τους οι οποίοι του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες για να αποδειχθεί στη συνέχεια πως το παιδί είχε να φάει δυο ημέρες καθώς οι γονείς του αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα στοιχειώδη για την διατροφή της οικογένειας.
Ο διάλογος μεταξύ των γονέων και του παιδιού είναι αποκαλυπτικός του δράματος που περνά η οικογένειά του, καθώς όταν ρωτήθηκε «εάν το πονάει κάτι και τι νιώθει» η απάντηση ήταν σοκαριστική, με τον μικρό να τους κάνει γνωστό «πως έχει να φάει δυο ημέρες και ότι στο στόμα του έχει βάλει μόνο λίγο γάλα».
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά τροφίμων τα οποία με διακριτικό τρόπο θα δοθούν στην οικογένεια του αγοριού , οι γονείς του οποίου πριν ξεσπάσει η κρίση είχαν ένα καλό εισόδημα.
http://www.tanea.gr

… αν σας άρεσε το άρθρο μοιραστείτε το με τους φίλους σας απλά πατώντας Like …

Recommended For You