Θέλει να προκαλέσει εκλογές μέσω ομαδικής παραίτησης βουλευτών

Καμμένος σε Τσίπρα: Να παραιτηθούν οι βουλευτές μας

Με μια πρόταση – βόμβα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, καλεί τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να «αποσύρει» όλη την κοινοβουλευτική του ομάδα- όπως δηλώνει ότι θα κάνει και ο ίδιος- με σκοπό την προκήρυξη εκλογών.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» ο κ. Καμμένος εξηγεί πως μπορεί να «μπλοκάρει» τα μέτρα προκαλώντας εκλογές μέσω ομαδικής παραίτησης βουλευτών.
«Εμείς καταρχήν δίνουμε και θα δώσουμε τη μάχη μέσα κι έξω από τη Βουλή, αλλά μπορούμε να μπλοκάρουμε τα μέτρα και την παράδοση της χώρας και του ελληνικού λαού, προκαλώντας εκλογές. Σύμφωνα με το Σύνταγμα, απαιτείται η παραίτηση 60 βουλευτών και των αναπληρωματικών τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.
«Με τους 20 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τους αναπληρωματικούς τους, καλώ τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, να προχωρήσει και αυτός στις παραιτήσεις των βουλευτών και των αναπληρωματικών τους στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, για να προκληθούν έτσι πρόωρες εκλογές», συνέχισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
… η συνέχεια μετά τις διαφημίσεις …

http://www.protothema.gr

Recommended For You