Η καλοκαιρινή έκδοση του περιοδικού Panorama – Ανάπτυξη Εταιρικών Σχέσεων – Η ανάπτυξη πολιτικής στην πράξη

Το περιοδικό Panorama προσφέρει μια ενημέρωση για την πρόοδο της υιοθέτησης των εταιρικών σχέσεων και εξετάζει λεπτομερώς την πρώτη σύμβαση που υιοθετήθηκε – της Δανίας – με μια συνέντευξη με τους επικεφαλής των Δανικών διαχειριστικών φορέων.

images

Επίσης κάνουμε μια αναδρομή στα δέκα χρόνια της διεύρυνσης με μια επισκόπηση της προόδου που έχουν πετύχει τα Κράτη Μέλη τα οποία εντάχθηκαν στην Ένωση μετά το 2004 και πώς έχουν ωφεληθεί από την πολιτική συνοχής.

Εξάλλου σε αυτή την έκδοση περιγράφουμε τις σημαντικές νέες οδηγίες της διακυβέρνησης και τα εργαλεία που σχεδιάστηκαν να καταπολεμήσουν την απάτη. Επίσης υπάρχει μια αναφορά από το φετινό Παγκόσμιο Αστικό Φόρουμ στο Μεντεγίν, στο οποίο παρευρέθηκε ο Επίτροπος Hahn.

Όπως και στα προηγούμενα τεύχη, οι αναγνώστες μας συμβάλλουν στη συζήτηση της ενότητας «Με δικά σας λόγια» όπου εκπρόσωποι των Κρατών Μελών, περιφερειών και ενώσεων από όλη την Ευρώπη μοιράζονται τις σκέψεις τους για την αναμόρφωση και τις ελπίδες τους για την επόμενη χρηματοδοτική περίοδο.

Θα βρείτε επίσης τη συνήθη επιλογή ειδήσεων και παρουσίαση έργων από όλη την ΕΕ.

Δείτε εδώ το περιοδικό Panorama

Recommended For You