Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε χήρα με τρία παιδιά!!!

Το «ανθρώπινο» πρόσωπό της έδειξε η ΔΕΗ της Πάτρας σε μία χήρα γυναίκα με τρία παιδιά, η οποία βρέθηκε ξαφνικά για τρεις μέρες –μέχρι τώρα- χωρίς ρεύμα!
Όλα ξεκίνησαν όταν η κόρη της γυναίκας γύρισε από το σχολείο και ανακάλυψε ότι δεν έχει ρεύμα στο σπίτι. Βγαίνοντας έξω για να δει τι συμβαίνει είδε τον υπάλληλο της ΔΕΗ να κόβει το ρεύμα στο σπίτι. Στις εκκλήσεις της μικρής να μην κόψει το ρεύμα τουλάχιστον μέχρι να γυρίσει η μητέρα της, ο υπάλληλος απάντησε ότι αυτό δεν μπορούσε να γίνει και αυτός εκτελούσε εντολή.
Επιστρέφοντας η μητέρα στο σπίτι και ενημερώνοντάς την η κόρη της τι είχε συμβεί πήγε στα γραφεία της ΔΕΗ για να διαμαρτυρηθεί και να δει ακριβώς τι συμβαίνει. Εκεί συνάντησε τον υπεύθυνο για τους διακανονισμούς κ. Γιώργο Καπερώνη. Σύμφωνα με την καταγγελία της συμπολίτισσας, ο κ. Καπερώνης της φέρθηκε με πολύ απαξιωτικό τρόπο και όπως χαρακτηριστικά λέει, «μόνο που δεν με έβρισε».
Ο κ. Καπερώνης υποστήριξε ότι είχε εντολή να κόψει το ρεύμα στο σπίτι, επικαλούμενος αίτηση από την ιδιοκτήτρια του σπιτιού ότι είχε παραβιαστεί το ρολόι και είχε συνδεθεί παράνομα το ρεύμα από τον Ιανουάριο.
Ακόμα και όταν η γυναίκα ζήτησε να πληρώσει τα χρήματα που χρωστούσε –και για τα οποία είχε κάνει ήδη διακανονισμό- ο κ. Καπερώνης υποστήριξε ότι δεν μπορούσε να συνδέσει το ρεύμα ακόμα και αν πληρώνονταν τα χρωστούμενα.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η συμπολίτισσα, δεν έχει γίνει καμμία παραβίαση στο ρολόι της ΔΕΗ, κάτι που άλλωστε μπορεί να αποδειχθεί εύκολα, από κάποιον εμπειρογνώμονα. Αλλά ακόμα και όταν ζήτησε η γυναίκα να ελεγχθεί το ρολόι της, ο κ. Καπερώνης, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα, της απάντησε να βρει μόνο της εμπειρογνώμονα.
Ούτε και όταν παρενέβη ο εισαγγελέας και δικηγόρος που προσφέρθηκε να βοηθήσει, στον οποίο απευθύνθηκε η γυναίκα για να βρει το δίκιο της, μίλησαν με τον κ. Καπερώνη και του είπαν ότι είναι παράνομο να κοπεί το ρεύμα μόνο με την αίτηση της ιδιοκτήτριας, αυτός δεν πείστηκε για να ξανασυνδέσει το ρεύμα.
Επίσης, η γυναίκα καταγγέλλει τον κ. Καπερώνη ότι και μετά το τηλεφώνημα του εισαγγελέα όταν ξαναπήγε στην ΔΕΗ, την έδιωξε κακήν κακώς από το γραφείο του και της είπε ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
Το αποτέλεσμα είναι η χήρα μητέρα τριών παιδιών, με το μικρότερο να είναι πέντε χρόνων ενώ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και με άλλο της παιδί καθώς είναι εξαρτημένο, να έχει μείνει για τρεις –τουλάχιστον- ημέρες χωρίς ρεύμα και κανείς ακόμα δεν ξέρει για πόσες ακόμα…
patrastimes.gr

Recommended For You