“Η Αθήνα Από Κάτω”: Το ντοκιμαντέρ των φτωχών

imagesΟ κινηματογραφικός φακός τριγυρνάει μέσα στην πόλη και ξετρυπώνει εικόνες αθλιότητας, εικόνες σιωπηρής βίας και ανέχειας στις γειτονιές της Αθήνας, ακόμα και σ’ εκείνες τις καλές συνοικίες με τους καθώς πρέπει ανθρώπους. Kάπως έτσι γεννήθηκε, και συνεχίζει να κυοφορείται, το ντοκιμαντέρ των φτωχών «Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ».

Ενα ντοκιμαντέρ που γυρίζεται εδώ και 3 χρόνια, που δεν έχει τα  απαιτούμενα κεφάλαια που  χρειάζονται και ζητάει την οικονομική στήριξη από εμάς, από τους απλούς πολίτες.  Η διάρκειά του θα είναι  70′ με συντελεστές  στη σκηνοθεσία τον Τάκη Μπαρδάκο, μοντάζ  Κώστα Ιορδανίδη και μουσική τον Μάριο Στρόφαλη.

ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠO ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ

Μια ταινία που για να μπορέσει να είναι εντελώς ανεξάρτητη – απαλλαγμένη από κρατικές παρεμβάσεις ή λογοκρισίες συμφερόντων επιλέγει εναλλακτικούς τρόπους χρηματοδότησης από τα κάτω

Η ταινία η «ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ» το ντοκιμαντέρ των φτωχών, δεν έχει  χρηματοδότηση  από κανέναν επίσημο φορέα και για να  μπορέσει  να ολοκληρωθεί , χρειάζεται την δική μας οικονομική στήριξη.  Ενημερωθείτε εδώ για αυτή την προσπάθεια http://www.squarefilms.gr/el/.

Recommended For You