Επίπεδη κοιλιά με ένα θαυματουργό σπιτικό body wrap – Δοκίμασε το!

Ακόμα πασχίζετε να χάσετε τα περιττά κιλά από την περιοχή της κοιλιάς; Ποτέ δεν είναι αργά για να το πετύχετε! Φτιάξτε μόνη σας αυτό το απλό αλλά θαυματουργό body wrap και χάστε μέσα σε μια νύχτα 1,5 εκατοστό από την περιφέρεια της μέσης σας.
Θα χρειαστείτε:
– Λοσιόν σώματος
– Μεμβράνη περιτυλίγματος
– Επίδεσμο
Βήμα 1ο:
Απλώστε ένα παχύ στρώμα από τη λοσιόν στην περιοχή που θέλετε να εστιάσετε (στομάχι, μπούτια, μπράτσα και γενικότερα όπου χρειάζεται).
Βήμα 2ο:
Τυλίξτε μερικές φορές όλη την περιοχή με την πλαστική μεμβράνη. Κάντε την εφαρμοστή αλλά όχι σφιχτή, άλλωστε θα κοιμηθείτε όλο το βράδυ έτσι και πρέπει να νιώθετε άνετα.
Βήμα 3ο:
Τυλίξτε όλη την περιοχή με τον επίδεσμο ή με κάτι που θα σταθεροποιήσει την μεμβράνη, έτσι ώστε να παραμείνει στην θέση της. Καλύψτε ολόκληρη την επιφάνεια της μεμβράνης.
Βήμα 4ο:
Μπορείτε πλέον να ξαπλώσετε και… όνειρα γλυκά!
Η λογική της παραπάνω διαδικασίας βασίζεται στο ότι βοηθάει το σώμα σας να απελευθερώσει το νερό που κατακρατείται λόγω των καιρικών συνθηκών, της κατανάλωσης τροφίμων, ακόμα και των επισκέψεων της… Μητέρας Φύσης. Ο συνδυασμός της λοσιόν και του πλαστικού βοηθά στο να βγει προς τα έξω.
Πηγή: beautetinkyriaki.gr

Recommended For You