Εντοπισμός Νάρκης στο λιμάνι της Κυλλήνης!

“Βατραχάνθρωποι” ψάχνουν την νάρκη στο λιμάνι. Από το Κατάκολο σήμερα τα δρομολόγια για Ζάκυνθο και Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Iliaoikonomia.gr έντονες έρευνες διεξάγονται αυτή τη στιγμή στο λιμάνι της Κυλλήνης καθώς υπάρχουν ενδείξεις για εντοπισμό νάρκης κοντά στο χώρο του λιμανιού.
Έπειτα απο επικοινωνία με το λιμάνι της Κυλλήνης μας ενημέρωσαν οτι απο τις 15:00 και μέχρι αυτή τη στιγμή (αλλά πιθανότατα και μέχρι το βράδυ) έχουν σταματήσει τα δρομολόγια απο ή προς το λιμάνι.
Νεότερα (18.41 μμ)
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αλιευτικό αλίευσε την νάρκη η οποία στην συνέχεια του έπεσε κοντά στο λιμάνι. Για να μην υπάρξει πρόβλημα ασφάλειας, το Λιμεναρχείο έχει απαγορεύσει την προσέγγιση των πλοίων μέχρι να εντοπισθεί και να εξουδετερωθεί η νάρκη.
Νεότερα (19.00 μμ).
Ασφαλείς πληροφορίες του ΗΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ για το θέμα αναφέρουν οτι αλιευτικό αλίευσε την νάρκη η οποία στην συνέχεια του έπεσε. Kλήθηκαν άνδρες των υποβρύχιων καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού. Αφού την έδεσαν επιχείρησαν να την ρυμουλκίσουν μακριά από το λιμάνι για να την ανατινάξουν.
Έσπασε όμως το ρυμούλκιο και η νάρκη έπεσε μέσα στο λιμάνι.
Ήδη βουτούν σε όλο το λιμάνι και με προβολείς προσπαθούν να την εντοπίσουν.
Το Λιμεναρχείο έχει απαγορεύσει την προσέγγιση των πλοίων μέχρι να εντοπισθεί και να εξουδετερωθεί η νάρκη.
ΝΕΟΤΕΡΑ (Παρασκευή 7.00 πμ)
Από το Κατάκολο θα εκτελούνται σήμερα τα δρομολόγια των πλοίων προς Ζάκυνθο και Κεφαλονιά.
Στις 09.30 πμ έχει προγραμματισθεί ταυτόχρονος απόπλους δύο πλοίων, ένα προς Ζάκυνθο και ένα προς Κεφαλονιά.
ΝΕΟΤΕΡΑ (Παρασκευή 7.30 πμ)
Δέκα πέντε (15)  άνδρες των υποβρύχιων καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού ξεκινούν σε λίγο για τον ακριβή εντοπισμό της νάρκης, την απομάκρυνσή της και την εξουδετέρωσή της. Ο χώρος που πιστεύουν ότι βρίσκεται η νάρκη είναι στην έξοδο του λιμανιού, στο αλιευτικό καταφύγιο στην θέση ΄”μπούκα”. Μετά τα δύο προαναφερόμενα δρομολόγια για Ζάκυνθο και Κεφαλονιά από το Κατάκολο, το επόμενο δρομολόγιο πάλι από το Κατάκολο προς Ζάκυνθο προγραμματίσθηκε γιά τις 11.30 πμ.
Για όλα τα σημερινά δρομολόγια θα σας ενημερώνουμε

… αν σας άρεσε το άρθρο μοιραστείτε το με τους φίλους σας απλά πατώντας Like …

Recommended For You