ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος – Κασιδιάρης – Λαγός – Παναγιώταρος

Συνελήφθησαν ακόμη 10 στελέχη της Χρυσής Αυγής μεταξύ των οποίων ο επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας Γιώργος Πατέλης – Καταζητoύνται ακόμη οι βουλευτές της ΧΑ Μίχος και Παππάς – Βάση των ενταλμάτων αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη 20 στελέχη της Χρυσής Αυγής
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από το πρωί του Σαβββάτου στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Η Ελληνική Αστυνομία έχει προχωρήσει σε «μπαράζ» συλλήψεων μελών της Χρυσής Αυγής με αποκορύφωμα τη σύλληψη αρχηγού πολιτικού κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου, και ακόμη τριών  βουλευτών, των Κασιδιάρη, Λαγού και Παναγιώταρου οι οποίοι αυτή την ώρα βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας.
Παραλλήλως οι άντρες της αντιτρομοκρατικής και της ασφάλειας συνέλαβαν τον επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης ΧΑ στη Νίκαια Γιώργο Πατέλη ο οποίος ήταν μεταξύ των προσώπων που συνομίλησαν με το Γιώργο Ρουπακιά λίγο πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Στο κύμα των συλλήψεων συμπεριλαμβάνονται και ακόμη 9 στελέχη της ΧΑ τα οποία βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας.
Παραλλήλως σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ακόμα και υψηλόβαθμων στελεχών της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα.
Αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής και της ασφάλειας αναζητούν κι άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς και ο έτερος βουλευτής Νίκος Μίχος.
  • Όλες οι συλλήψεις έχουν γίνει για εμπλοκή σε εγκληματική οργάνωση.
  • Κυβερνητικά στελέχη μιλούν για «εξάρθρωση» της Χρυσής Αυγής.
  • Πώς εξελίχθηκε η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής

Μια γιγαντιαία επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην οποία συνδράμουν και αστυνομικοί της Ασφάλειας βρίσκεται απο τα ξημερώματα σε εξέλιξη  σε όλη την Ελλάδα. Απο το βράδυ της Παρασκευής και μετά τη σύσκεψη των συναρμόδιων υπουργών ξεκίνησαν σαρωτικές επιχειρήσεις με πρώτο στόχο το γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχηγός της οργάνωσης συνελήφθη στο σπίτι του στην Πεύκη χωρις να προβάλλει αντίσταση ενώ όπως προβλέπεται απο τη διαδικασία του φόρεσαν και χειροπέδες και αμέσως μεταφέρθηκε στο 12ο όροφο στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής στη ΓΑΔΑ. Σε μια παράλληλη επιχείρηση άνδρες της Αντιτρομοκρατικής εντόπισαν και πέρασαν χειροπέδες στο νούμερο 2 της οργάνωσης βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη ενώ στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε και ο αρχηγός της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας Γιώργος Πατέλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Παναγιώταρος συνελήφθη όταν πήγε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προκειμένου να δει τι έχει συμβεί.
http://www.protothema.gr

Recommended For You