Δωρεάν 1.000 κλιματιστικά σε δικαιούχους Κοινωνικού Τιμολογίου

Δωρεάν 1.000 κλιματιστικά σε νοικοκυριά που εντάσσονται στο Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ θα παρέχει μετά από αιτήσεις που θα κάνουν στην ιστοσελίδα fgeurope.gr, η εταιρεία F.G. Europe ΑΕ. 

Τη δωρεάν διάθεση και εγκατάσταση 1.000 κλιματιστικών μηχανημάτων 9.000 και 12.000 ΒΤU, από τη γκάμα των προϊόντων που εισάγει και εμπορεύεται (FUJITSU, GENERAL, FUJI, MIDEA, DYNAMIC), σε αντίστοιχους δικαιούχους, οι οποίοι θα προκύψουν, βάσει κληρώσεως μεταξύ των συμμετεχόντων, αποφάσισε η διοίκηση της F.G. Europe ΑΕ του ομίλου Φειδάκη, στο πλαίσιο των δράσεων της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. 
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι προϋποθέσεις είναι οι ακόλουθες: 
Να έχουν ενταχθεί στο κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ, γεγονός που θα αποδεικνύεται από τους δικαιούχους με την επίδειξη φωτοαντιγράφου πρόσφατου λογαριασμού της ΔΕΗ. 
Nα συμπληρώσουν, μέχρι την Κυριακή 12/01/2014, στην ειδική φόρμα συμμετοχής στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.fgeurope.gr, το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση κύριας κατοικίας, όπου θα εγκατασταθεί το μηχάνημα και στην οποία δεν πρέπει να είναι εγκατεστημένο άλλο κλιματιστικό, το τηλέφωνο επικοινωνίας και τον αριθμό παροχής της ΔΕΗ. 
(Διευκρινίζεται ότι για κάθε παροχή της ΔΕΗ, δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχει ένας μόνο καταναλωτής). 
Η διαδικασία είναι η εξής: 
Η δωρεάν εγκατάσταση των κλιματιστικών σε όλη την ελληνική επικράτεια θα γίνεται από συνεργεία ή συνεργαζόμενους τεχνικούς της FG Europe ΑΕ. 
Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και η ηλεκτρονική κλήρωση, που θα γίνει την Τρίτη 14/01/2014, θα είναι υπό την εποπτεία της συμβολαιογράφου Αθηνών, Μαρίας Παν.Τσαγγάρη. 
Πέραν των 1.000 δικαιούχων, θα κληρωθούν και 100 αναπληρωματικοί για την κάλυψη των περιπτώσεων που κάποιοι θα έχουν συμμετάσχει στην κλήρωση, χωρίς να δικαιούνται, βάσει των ως άνω προϋποθέσεων. 
Η λίστα με τα ονοματεπώνυμα των κληρωθέντων δικαιούχων και των αναπληρωματικών θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Τα στοιχεία των συμμετεχόντων στην κλήρωση αποτελούν προσωπικά δεδομένα κατά την έννοια του ν. 2472/1997 και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από την εταιρεία για τον ως άνω αναφερθέντα σκοπό. 
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα καταστραφούν από την εταιρεία, σύμφωνα με το νόμο, υπό την εποπτεία της ως άνω συμβολαιογράφου. 
Για πληροφορίες, σχετικά με τη διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από αύριο Πέμπτη να απευθύνονται στα τηλέφωνα, από σταθερά στο 800 100 5483, χωρίς χρέωση και από κινητά στο 210 95 87 380. 
πηγη:ΑΠΕ 

Recommended For You