Βίντεο με τα τελευταία λεπτά μέσα στο Airbus

Bild και Paris Match ισχυρίζονται πως έχουν βίντεο με τα τελευταία δευτερόλεπτα από την πτώση του αεροσκάφους – Ακούγονται ουρλιαχτά επιβατών που φωνάζουν «Θεέ μου», αλλά και ο ήχος από το τσεκούρι που χρησιμοποίησε ο κυβερνήτης για να ανοίξει το πιλοτήριο! – Στα 279 εκατ. ευρώ οι αποζημιώσεις για τα θύματα της τραγωδίας

Το γαλλικό περιοδικό Paris Match και η γερμανική εφημερίδα Bild ισχυρίζονται πως έχουν στην κατοχή τους ένα βίντεο που αποτυπώνει τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν ο πιλότος-δολοφόνος Αντρέας Λούμπιτς οδηγήσει στο θάνατο τους 149 επιβάτες της πτήσης 4U9525 της Germanwings, στις 24 Μαρτίου.

images

Το βίντεο ανήκει σε επιβάτη που έχασε τη ζωή του στη μοιραία πτήση και ενώ το κινητό του καταστράφηκε κατά την πτώση του αεροσκάφους, ωστόσο η κάρτα SIM, στην οποία καταγράφηκαν αυτά τα τελευταία δευτερόπλεπτα, βρέθηκε μέσα στα συντρίμμια.

Οι σκηνές που έχουν καταγραφεί, σύμφωνα με τα δύο διεθνή Μέσα, αποτυπώνουν τη χαοτική κατάσταση που επικράτησε από όταν οι επιβάτες αντιλήφθηκαν πως οδηγούνται ολοταχώς στο θάνατο. Οι άνθρωποι δεν φαίνονται, ωστόσο ακούγονται οι κραυγές αγωνίας και τα ουρλιαχτά τους.

«Θέε μου» σε διαφορετικές γλώσσες φέρονται να φώναζαν οι επιβάτες του μοιραίου αεροσκάφους, ενώ ύστερα ακούγεται περισσότερες από τρεις φορές ένας χτύπος από μεταλλικό αντικείμενο, που ίσως είναι το τσεκούρι που χρησιμοποίησε ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, στην απέλπιδα προσπάθειά του να ανοίξει την πόρτα του πιλοτηρίου.

Προς το τέλος, μετά από ένα ισχυρότατο τράνταγμα ακουλουθούν περισσότερα ουρλιαχτά. Στη συνέχεια, τίποτα…

http://www.protothema.gr

Recommended For You