Αφού οι Φύλακές μας κάνουν την ζωή Ποδήλατο κάνουμε …

Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ «ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ….ΦΕΥΓΟΥΝ»
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΜΕ «ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ»
Στην Πόλη μας βρίσκονται οι μεγαλύτερες φυλακές της Ελλάδας.
Αν και η χωρητικότητα είναι 9.000 κρατουμένων παρ’ όλα αυτά φιλοξενούνται 19.000 κρατούμενοι. Αν και είναι οι ασφαλέστερες και πιο σύγχρονες φυλακές της Ελλάδας, παρ’ όλα αυτά έχουν  πραγματοποιηθεί οι πιο ευφάνταστες αποδράσεις από ξηρά και αέρα.  Αν και υπάρχει αυστηρό σύστημα ασφάλειας, παρ’ όλα αυτά διακινούνται ναρκωτικά, όπλα, χειροβομβίδες και άλλα. Όλα αυτά όταν περιμετρικά από το χώρο των φυλακών γειτνιάζουν τα μεγαλύτερα σχολικά συγκροτήματα Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης και το μοναδικό αθλητικό κέντρου του Δήμου μας.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΩΜΕΝΟ « ΜΑΥΡΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ»
Για να αντιμετωπιστεί η παρατεταμένη, προκλητική αδιαφορία της πολιτείας
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ
Μια συντονισμένη πολύμορφη πολιτιστική και αθλητική δράση 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
Περικυκλώνουμε ;τις φυλακές με ποδήλατα (εκκίνηση της ποδηλατοδρομίας 11:00 το πρωί από τα γραφεία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Κορυδαλλού Γρ.Λαμπράκη  225 και τερματισμός μπροστά από την είσοδο των φυλακών επί της οδού Σολωμού.
Συναυλία metal από μαθητές του 3ου Λυκείου.
Έκθεση φωτογραφίας με. ανάρτηση τους στα κάγκελα του 3^” Λυκείου Κορυδαλλού με θέμα «Πως βλέπουμε την Πόλη μας» από τους μαθητές του 5ου Λυκείου Κορυδαλλού.
Εργαστήρι ζωγραφικής από τους μαθητές των σχολείων της Πόλης μας επί της οδού ΟΔ. ΕΛΥΤΗ (παράδρομος μεταξύ του Αθλητικού Κέντρου και του 3ου  λυκείου Κορυδαλλού)
Αγώνας HANDBALL στον αύλειο χώρο του 3ου Λυκείου Κορυδαλλού .
Έκδοση «εφημερίδας τοίχου» με ανάρτηση της στην μάντρα του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Κορυδαλλού από τους μαθητές του 2ου Λυκείου Κορυδαλλού.

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ
ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 225
AΡ. ΠΡΩΤ  221
ΤΗΛΕΦΩΝΟ – FAX: 210- 4973864
EMAIL: enosisgoneonkorydalloy@gmail.com
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www.esgomak.edu.gr

Recommended For You