Αφήστε για λίγο το Foursquare και ψάξτε τοποθεσίες μέσω του Facebook!

Οι περισσότεροι όταν θέλουμε να αναζητήσουμε κάποια τοποθεσία για έξοδο, σκεφτόμαστε αμέσως το Foursquare. Και όχι άδικα, αφού οι προτάσεις του είναι καλές και προσωπικές, και η πολυετής χρήση του το έχει αναδείξει σε ένα από τα καλύτερα εργαλεία αναζήτησης τοποθεσιών. Τοποθεσίες έχει όμως και το Facebook, το οποίο μάλιστα ανανέωσε αθόρυβα τη σελίδα για αναζήτηση τους.

facebook new places

Πραγματοποιώντας επίσκεψη στο fb.com/places, μπορείτε να πληκτρολογήσετε (στα Αγγλικά) το όνομα της πόλης που επιθυμείτε και το Facebook θα σας εμφανίσει αποτελέσματα τοποθεσιών βάσει των βαθμολογιών τους και των σχολίων των φίλων σας. Τους εμπιστεύεστε, σωστά;

Κάθε αναζήτηση αξιοποιεί τη λειτουργία αναζήτησης Graph Search του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου και εμφανίζει τοποθεσίες όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, μπαρ, καφετέριες, δημόσια αξιοθέατα, χώρους τέχνης και ψυχαγωγίας, γυμναστήρια, σινεμά, θέατρα, σχολεία, παντοπωλεία, κλπ.

Τέλος, στο κάτω μέρος κάθε αναζήτησης προτείνονται περισσότερες περιοχές και μικρότερες πόλεις, όπως για παράδειγμα οι Πειραιάς, Καλλιθέα, Γλυφάδα, Περιστέρι, κλπ, για αναζήτηση στην Αθήνα.

images

Recommended For You