Αποκάλυψε στην νεκρολογία του ότι ήταν ο … Spiderman

imagesΟ Aaron Joseph Purmort έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα, τρία χρόνια μετά τη διάγνωση με έναν όγκο στον εγκέφαλο. Ήταν 35 ετών και άφησε πίσω του τη σύζυγό του Νόρα και τον μικρό του γιο, Ραλφ.

Πριν το θάνατό του, ο Aaron και η σύζυγός του έγραψαν τη νεκρολογία που θα ακουγόταν στη κηδεία μαζί. Ο 35χρονος αντί να πάθει κατάθλιψη αποφάσισε να κάνει μια τελευταία πλάκα στους αγαπημένους του.

Μεταξύ άλλων έγραψαν: Ο Aaron Joseph Purmort, ηλικίας 35 ετών, πέθανε γαλήνια στο σπίτι του στις 25 Νοεμβρίου μετά από επιπλοκές που προέκυψαν από δάγκωμα ραδιενεργούς αράχνης, το οποίο οδήγησε σε πολυετή μάχη με το έγκλημα και τον άνομο εχθρό ονόματι Καρκίνος, που μαστίζει την κοινωνία μας εδώ και πολλά χρόνια. Οι απλοί άνθρωποι θα τον αναγνωρίσουν ως Spiderman, και θα τον ευχαριστήσουν για το πολυετές έργο του στην προστασία τους. Η οικογένειά του τον ήξερε απλά ως έναν ευγενικό και ήρεμο υπεύθυνο τέχνης, σχεδιαστή ιστοσελίδων, t-shirts και αφισών, που είχε πάντα την σωστή μπλούζα και την σωστή κουβέντα (ακόμα και αν ήταν ανάρμοστη)”.

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε τον θάνατό του έδωσε στην σύζυγό του την δύναμη να αστειευτεί με τις τελευταίες δηλώσεις του, και να μιλήσει για το πόσο πολύ τον αγάπησε. και πόσο ξεχωριστός άνθρωπος ήταν.

ΠΗΓΗ: independent.co.uk

Recommended For You