Απίστευτο βίντεο: Δίδυμα γεννήθηκαν και νόμιζαν ότι ήταν ακόμη στη κοιλιά της μαμάς τους

Το απίστευτο βίντεο που θα παρακολουθήσετε δείχνει δυο πράγματα. Αρχικά, πόσο δεμένα είναι μεταξύ τους τα δίδυμα. Και κατά δεύτερον ότι με τις κατάλληλες συνθήκες, τα μωράκια δεν καταλαβαίνουν εάν έχουν γεννηθεί και συνεχίζουν να νομίζουν ότι βρίσκονται ακόμη στην κοιλιά της μανούλας τους.

Στο Παρίσι στην μαιευτική κλινική Clinique de la Muette, χρησιμοποιούν μια μέθοδο χαλάρωσης των νεογέννητων που είναι εκπληκτική. Ειδικοί τα παραλαμβάνουν αμέσως μόλις γεννηθούν και τα τοποθετούν σε μια λεκάνη με νερό το οποίο έχει τη θερμοκρασία που ένιωθαν μέσα στην κοιλιά της μητέρας τους, λίγα λεπτά πριν. Επί 15 λεπτά μέσα στο νερό τα χαϊδεύουν και τους κάνουν μασάζ. Τα μωράκια συνεχίζουν να πιστεύουν ότι βρίσκονται μέσα στην κοιλίτσα της μάνας τους, άρα σε ένα γνώριμο για εκείνα περιβάλλον, νιώθουν ασφάλεια, δεν στρεσάρονται και η μετάβαση στην κανονική ζωή επέρχεται ομαλά.

Στο βίντεο θα δείτε πως συμπεριφέρονται τα μωράκια μέσα στην κοιλιά και πόση ασφάλεια νιώθουν. Πάντως να τονίσουμε ότι οι ειδικοί στης κλινικής προειδοποιούν τους γονείς που γεννούν στο σπίτι και που θέλουν να κάνουν κάτι παρόμοιο, να μην τον επιχειρήσουν, αφού ο άνθρωπος που έχει αναλάβει τη δουλειά αυτή είναι εξειδικευμένος και γνωρίζει τι πρέπει και πως πρέπει να το κάνει.

Δείτε το video:

Recommended For You