Ακρότητες χρυσαυγιτών έξω από το Mega για την προβολή τούρκικων σίριαλ την 25η Μαρτίου

Με σβάστικες, βρισιές και με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής να ουρεί επιδεικτικά στην είσοδο του Mega, διαμαρτυρήθηκαν περίπου 800 χρυσαυγίτες έξω από τις εγκαταστάσεις του καναλιού, για την «βάναυση προσβολή της μνήμης των ηρώων του 1821» με την προβολή «τουρκοσίριαλ» ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.
Στην διαμαρτυρία συμμετείχαν επίσης έξι βουλευτές της Χρυσής Αυγής (Ν.Μιχος. Ι.Λαγός, Η.Κασιδιάρης, Ε.Ζαρούλια, Η.Παναγιώταρος, Α. Ματθαιόπουλος), οι οποίοι φέρονται να πέταξαν κεσέδες με ταραμά και μπογιές στην εισοδο του καναλιού.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του aixmi.gr, η κορύφωση των πρωτοφανών περιστατικών ήταν η στιγμή που ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χ.Α.. Νίκος Παπάς, ούρησε επιδεικτικά μπροστά στην είσοδο του καναλιού και μετά πανηγύρισε υπερηφανευόμενος στους συγκεντρωμένους.
Στελέχη της οργάνωσης είχαν προαναγγείλει εδώ και μέρες την συγκεκριμένη διαμαρτυρία σε περίπτωση που το κανάλι “τολμούσε” να προβάλει τούρκικα σίριαλ ανήμερα της εθνικής επετείου. Κάλεσμα έγινε και μέσω της ιστοσελίδας της οργάνωσης προς τους “έλληνες πατριώτες” ώστε να κατέβουν με ελληνικές σημαίες στο Μέγκα απόψε.
Οι διαμαρτυρόμενοι, όντως, κρατούσαν ελληνικές σημαίες αλλά και σημαίες με την σβάστικα, ενώ οι περισσότεροι φορούσαν μαύρα ρούχα. Είχαν στήσει και μια μικροφωνική εγκατάσταση απ’ όπου ακούγονται εμβατήρια και τραγούδια για την επανάσταση του 1821.
Δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν αποκλείσει πριν από τις 18.00 το απόγευμα την Λεωφόρο Μεσογείων καθώς και την είσοδο του καναλιού, μπροστά από τους συγκεντρωμένους χρυσαυγίτες.
Διερχόμενοι κόρναραν ενώ οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα όπως “Η Ελλάδα ανήκει στους έλληνες” και “Ελλάδα σε πουλάνε, τους Τούρκους προσκυνάνε”.
http://www.enet.gr

… αν σας άρεσε το άρθρο μοιραστείτε το με τους φίλους σας απλά πατώντας Like …

Recommended For You