Έφτασε στη Βρετανία το τρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου

Το «Anthem of the Seas» («Ύμνος των Θαλασσών»), είναι έτοιμο να υποδεχτεί περισσότερους από 80.000 ταξιδιώτες αυτό το καλοκαίρι. Το τρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, έφτασε το Southampton εν όψει της επίσημης τελετής καθέλκυσής του στις 20 Απριλίου.

Αυτός ο «γίγαντας» των θαλασσών, έχει 16 καταστρώματα και χωρητικότητα σχεδόν 5.000 επιβατών. Οι ταξιδιώτες θα απολαύσουν το ποτό τους σερβιρισμένο από μπάρμεν… ρομπότ (!), θα συμμετάσχουν σε ακροβατικές δραστηριότητες και μπορούν να κάνουν ακόμα και εικονική ελεύθερη πτώση. Οι λάτρεις του ύψους θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ανέβουν στα 90 μέτρα και να απολαύσουν την πανοραμική θέα στο εναέριο παρατηρητήριο.

images

Το κρουαζιερόπλοιο διαθέτει επίσης προσομοιωτές κυμάτων ώστε να κάνουν σέρφ παιδιά και ενήλικες και, εάν ο καιρός δεν είναι καλός, όλοι χωρούν στο SeaPlex, ο μεγαλύτερος χώρος σπορ εσωτερικού χώρου και ψυχαγωγίας.

Όταν έρθει η ώρα του φαγητού, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα 18 εστιατόρια του πλοίου, μεταξύ άλλων ένα κλασικό αμερικανικό, ένα ιταλικό, μια παραδοσιακή παμπ και ένα εστιατόριο ιαπωνικής κουζίνας.

Μετά τις «καλοκαιρινές διακοπές» του στο Southampton, το κρουαζιερόπλοιο θα δέσει στο New York Harbour το Νοέμβριο από όπου θα κάνει κρουαζιέρες μεταξύ άλλων στην Καραϊβική και τον Καναδά.

Το όνομα του πλοίου επιλέχθηκε από μία 27χρονη ταξιδιωτική πράκτορα, την Emma Wilby, που κέρδισε τον διαγωνισμό για την ονοματοδοσία του.

«Το πλοίο είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει αυτό ακριβώς που ζητούν οι άνθρωποι στις διακοπές τους, νέες εμπειρίες και περιπέτειες», δηλώνει στη Daily Mail ο Stuart Leven, διευθυντής της πλοιoκτήτριας εταιρείας Royal Caribbean.

Recommended For You