Άνοιξε τις πύλες του το νέο Megaupload για όλους! Δείτε εδώ όλα όσα θέλετε να ξέρετε!

Ένας χρόνος πέρασε από το κλείσιμο του Megaupload και η στιγμή που περίμενε ο Kim Dotcom (και η πλειοψηφία των χρηστών του Internet) έφτασε, καθώς το Mega είναι πλέον διαθέσιμο για όλο τον κόσμο εδώ και λίγες ώρες!
Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα εγγράφηκαν περισσότεροι από 100.000 χρήστες και ξεπέρασαν τους 500.000 μετά από 14 ώρες λειτουργίας της νέας υπηρεσίας, ενώ το επισκέφτηκαν περισσότεροι από 1 εκατ., με αποτέλεσμα να “πέσει” από την τεράστια ζήτηση. Αυτή τη στιγμή λειτουργεί κανονικά και μπορείτε να εγγραφείτε από εδώ.
Στο Mega κάθε χρήστης έχει στη διάθεση του 50GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου, αλλά όσοι επιθυμούν περισσότερο υπάρχουν τα μηνιαία πακέτα €9.99/500GB/1TB bandwidth, €19.99/1TB/2TB bandwidth και €29.99/2TB/4TB bandwidth. Ακόμη, η υπηρεσία προτείνει στα μέλη της να χρησιμοποιούν τον Google Chrome browser για την καλύτερη δυνατή εμπειρία, καθώς υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες της cloud υπηρεσίας.
Βασικό προτέρημα της υπηρεσίας είναι η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων με το πρωτοποριακό σύστημα κρυπτογράφησης της πληροφορίας που προστατεύει τόσο τον χρήστη, όσο και την ίδια την υπηρεσία από επιθέσεις hackers και επιδρομές κυβερνητικών αρχών, καθώς μόνο ο χρήστης κρατά τους κωδικούς αποκρυπτογράφησης των αρχείων και η υπηρεσία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να γνωρίζει τι περιέχουν.
Η κρυπτογράφηση ενισχύεται ακόμα περισσότερο με ενσωμάτωση τυχαίων mouse και keyboard clicks στο κλειδί αποκρυπτογράφησης που δίνεται στον χρήστη, δηλαδή ανάλογα με τον τρόπο που κρατά το mouse ή τον τρόπο με τον οποίο γράφει το username του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η δημιουργία κάποιου σταθερού μοτίβου που αργά ή γρήγορα θα οδηγούσε στο “σπάσιμο” από τις αρχές.
http://www.techgear.gr

… αν σας άρεσε το άρθρο μοιραστείτε το με τους φίλους σας απλά πατώντας Like …

Recommended For You