Τhe Pizza Diet: Πώς να χάσεις μέχρι και 5 κιλά τρώγοντας pizza!

imagesΗ δίαιτα με πίτσα είναι γεγονός και μέσα σε ένα μήνα θα σε βοηθήσει να χάσεις μέχρι 5 κιλά χωρίς να πεινάσεις ή να στερηθείς το αγαπημένο σου φαγητό.

O Matt McClellan, είναι ο άνθρωπος που λάνσαρε την Pizza Diet. Ο Matt είναι ιδιοκτήτης πιτσαρίας που είχε σιχαθεί να ακούει πόσο κακό κάνει η πίτσα σε όσους προσπαθούν να χάσουν βάρος.

Πως λειτουργεί

Το μυστικό της κρύβεται στην ισορροπία του καθημερινού θερμιδικού ισοζυγίου και είναι αποτέλεσμα προοδευτικού σκεπτικού, πειραματισμών και δοκιμασιών από τον McClellan. Για να αποδείξει την εγκυρότητα της διατροφής του κατέγραφε τις μετρήσεις στους πόντους και τις αλλαγές στα κιλά του καθημερινά με τη βοήθεια γιατρού.

Ενδεικτικά, κατάφερε να ρίξει τη χοληστερίνη του από το 243 στο 157, την πίεση του, το Δείκτη Μάζας Σώματος του από το 26.9% στο 23.6%, ενώ συνδυάζοντας την με γυμναστική έχασε 12 κιλά στο μήνα πάνω.

Το πλάνο της Pizza Diet

Το μενού σου θα περιλαμβάνει πίτσα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κυριολεκτικά! Συγκεκριμένα ο McClellan δεν έτρωγε τίποτα άλλο από 8 μεγάλα κομμάτια πίτσα, για 30 ημέρες. Το πρώτο του κομμάτι πίτσα ήταν στις 9 το πρωί και το τελευταίο στις 9 το βράδυ.

Στην πίτσα του έβαζε άπαχο τυρί, κοτόπουλο, μπρόκολο, αβοκάντο, ανανά, κρεμμύδια, πιπεριές και μανιτάρια, αλλά όχι αλλαντικά. Επίσης, δεν άλλαξε καθημερινές του συνήθειες όπως τα αναψυκτικά, τα ενεργειακά ποτά ή το αλκοόλ, καθώς ήθελε να αποδείξει ότι η πίτσα και μόνο θα μπορούσε να είναι μια υγιεινή προσθήκη στη δίαιτα.

Για ακόμα πιο γρήγορα αποτελέσματα, συνδύασε τη διατροφή σου με έντονη αεροβική άσκηση καθημερινά.

Πως δουλεύει στην πράξη

Ξεκινάς με το πρωινό μαζί με τον καφέ ή το ρόφημα σου, έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις μεταξύ γλυκού κι αλμυρού κομματιού πίτσας.

Στη συνέχεια, μέσα σε ένα διάστημα 12 ωρών πρέπει να κατανείμεις τα υπόλοιπα οχτώ κομμάτια από την πίτσα . Αν, για παράδειγμα, έχεις το πρώτο σου κομμάτι στις 8 το πρωί, 8 το βράδυ θα πρέπει να είναι το τελευταίο γεύμα σου.

Καλό θα είναι να μην στερείς τον οργανισμό σου από τις θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες που έχει ανάγκη. Έτσι, συνόδευε τα κυρίως γεύματα σου με μεγάλες σαλάτες, βραστά λαχανικά ή χόρτα χωρίς λιπαρές σάλτσες και λάδι, αλλά με λεμόνι, ξύδι, μουστάρδα ή ό,τι μπαχαρικά θες.

Εναλλακτικά, αν δεν θες ή δεν μπορείς να τρως πίτσα όλη μέρα, αντικατάστησε κάποιο από τα κομμάτια πίτσα με φρούτα.

Εύκολο φαίνεται!

πηγή

Recommended For You