Τα 14 πιο βαρετά πράγματα του κόσμου

  1. Η αναμονή για το ντελίβερι

Όταν πεινάς, κάθε δευτερόλεπτο σου φαίνεται αιώνας! Σηκώνεσαι από την καρέκλα κάθε φορά που ακούς ήχο από μηχανάκι και στήνεις καρτέρι στην πόρτα για να είσαι σίγουρος ότι θα ανοίξεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.

  1. Η εκκίνηση των Windows

Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως όσο περισσότερο βιάζεσαι, τόσο πιο αργά θα ανοίξει ο υπολογιστής σου. Όσο σύγχρονος ή αναβαθμισμένος και αν είναι.

  1. Το στέγνωμα των νυχιών

Προσπαθείς να πιάσεις συζήτηση με την μανικιουρίστ για να περάσει η ώρα αλλά σίγουρα θα εξαντλήσεις όλα τα θέματα πολύ πριν στεγνώσουν τα άτιμα νύχια.

4.Η αναμονή στις δημόσιες υπηρεσίες

Εάν έχεις επισκεφτεί δημόσια υπηρεσία και κατάφερες να σταθείς σε ουρά για λιγότερο από 20 λεπτά, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις την τύχη σου στο τζόκερ.

  1. Η αναμονή για το λεωφορείο

Όπως και ο υπολογιστής, έτσι και τα λεωφορεία “τρέφονται” από τη  βιασύνη σου! Don’t let them know.

  1. Οι ριζογκοφρέτες

Μα ποιος τρώει ριζογκοφρέτες όταν υπάρχουν οι ΣΟΚΟ-ΦΡΕΤΕΣ;

  1. Το ανθρακούχο νερό

Από όλα τα ενδιαφέροντα κοκτέιλ και ποτά του καταλόγου, επιλέγεις…αυτό; Είναι απλά νερό, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να γίνει ενδιαφέρον… Αλλά δε πείθει.

8.Οι μονότονες παρουσιάσεις σε PowerPoint      

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το powerpoint. Έχω όμως με αυτούς τους ομιλητές που δε διστάζουν να σου γυρίσουν την πλάτη και να κάνουν απλή ανάγνωση των διαφανειών… Επί 3 ώρες… Ασταμάτητα.

  1. Το σιδέρωμα

Από όλες τις δουλειές του σπιτιού, κερδίζει αδιαμφισβήτητα και με διαφορά το βραβείο της πιο βαρετής.

  1. Οι ατελείωτες οικογενειακές φωτογραφίες
    Ειδικά όταν δεν είναι της δικής σου οικογένειας…
  1. Η κίνηση στους δρόμους

Αυτή η βαρετή ώρα που κάθεσαι στη θέση του οδηγού περιμένοντας το φορτηγό της μεγάλης αλυσίδας super market να ξεφορτώσει. Νιώθεις το σώμα σου να μουδιάζει από την ακινησία και όταν καταφέρεις να ξεφύγεις, αισθάνεσαι ήδη 100 χρόνια πιο γέρος!

  1. Το αργό internet

Θα σε βασανίσει όσο περισσότερο γίνεται. Θα βλέπεις την μπάρα του loading να γεμίζει απελπιστικά αργά αλλά και πάλι ΔΕ θα γεμίζει. Και μάντεψε! Δέκα λεπτά μετά η σελίδα θα συνεχίσει να μην έχει φορτώσει!

  1. Οι διαφημίσεις στην αγαπημένη σου σειρά
    Και εκεί που έχει φτάσει το σασπένς στα ύψη… Τσουπ! Πάρε ένα Τζάμπο Haul! Και μέχρι να ξανα-αρχίσει η σειρά δεν έχεις αφήσει νύχι για νύχι αφάγωτο!
  1. Το διάβασμα της εξεταστικής

Ομολογώ! Μπροστά στα προηγούμενα, αυτό πλέον μοιάζει το λιγότερο βαρετό!

Πηγή: savoirville.gr

Recommended For You