Ειρήνη, Υγεία και Ευτυχία – Το Όνειρο Κάθε Ανθρώπου!

Πριν από αιώνες, ένας προφήτης υπό θεϊκή έμπνευση προείπε τον καιρό κατά τον οποίο ο άνθρωπος θα είχε ειρήνη με τη φύση. Οι αρρώστιες θα εξαλείφονταν. Οι οικογένειες θα έχτιζαν τα δικά τους σπίτια, θα καλλιεργούσαν τη δική τους γη και θα απολάμβαναν τα αποτελέσματα του κόπου τους.—Ησαΐας 11:6-9· 35:5, 6· 65:21-23.

Ο Ιησούς εκτέλεσε δυναμικά έργα που έδειξαν σε μικρογραφία πώς θα γίνουν πραγματικότητα τέτοιες προφητείες σε παγκόσμια κλίμακα. Ο θάνατός του αποτέλεσε το θεμέλιο για να εξαλειφθεί στο μέλλον κάθε αιτία που προκαλεί λύπη. Ο θάνατος του Ιησού ήταν τόσο σημαντικός για την εκπλήρωση του σκοπού του Θεού ώστε ο Ιησούς έδωσε στους μαθητές του την εντολή να τηρούν την ανάμνηση αυτού του θανάτου.—Λουκάς 22:19, 20.

Φέτος, σύμφωνα με το σεληνιακό ημερολόγιο της Αγίας Γραφής, η επέτειος του θανάτου του Ιησού είναι την Τρίτη 11 Απριλίου. Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά σάς προσκαλούν να παρευρεθείτε μαζί τους εκείνη την ημέρα για να ακούσετε πώς μπορεί ο θάνατος του Ιησού να ωφελήσει εσάς και την οικογένειά σας.

Αυτή η εκδήλωση στην οποία μπορείτε να παρευρεθείτε δωρεάν θα λάβει χώρα την ώρα και στην τοποθεσία που φαίνονται παρακάτω.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά στην περιοχή σας για να ενημερωθείτε για την ακριβή ώρα και την τοποθεσία διεξαγωγής της Ανάμνησης.

Προσκαλείστε επίσης σε μια ειδική Γραφική ομιλία με τίτλο «Πώς να Καλλιεργείτε Ειρήνη σε έναν Θυμωμένο Κόσμο».

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά στην περιοχή σας για να ενημερωθείτε για την ακριβή ώρα και την τοποθεσία όπου θα εκφωνηθεί η Ειδική Γραφική Ομιλία. (κατεβάστε την πρόσκληση σας)

Recommended For You