Δείτε το από τώρα: Έτσι θα είναι το νέο Nokia 3310

Η είδηση πως θα επανακυκλοφορήσει το Nokia 3310 έκανε άπαντες να αναπολήσουν τα late ’90s και early ’00s, όταν η τεχνολογία ήταν… μίλια πίσω και μόλις είχαμε «ξεφορτωθεί» τα κινητά… παντόφλες.

Αν και σήμερα όσο πιο… μεγάλο είναι το κινητό, τόσο καλύτερο θεωρείται, η επαναφορά της μινιμαλ συσκευής της NOKIA θα κάνει εκατομμύρια ανθρώπων να το αγοράσουν (στην απίστευτη τιμή των 59 ευρώ) για να παίξουν ξανά το αγαπημένο τους φιδάκι!

Πώς θα είναι, όμως, το νέο 3310 και πότε θα κυκλοφορήσει;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διαρρέουν, το νέο κινητό εξωτερικά θα είναι ολόιδιο. Θα έχει καλύτερη ευκρίνεια στην οθόνη, συγκριτικά με το παλιό, όμως δεν αναμένεται να έχει λογισμικό Android, όπως αρχικά είχε φημολογηθεί.

Ωστόσο, η εταιρία πρόκειται να κυκλοφορήσει μια «μοντέρνα» έκδοση του κινητού και, έτσι, σύμφωνα με τα ξένα μέσα, το νέο Nokia 3310 θα υποστηρίζει 3G!

Η ημερομηνία που αναμένεται να γίνει η παρουσίαση-έκπληξη του πολυαναμενόμενου κινητού τηλεφώνου είναι στις 26 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. Εκεί η Nokia έχει ανακοινώσει την παρουσίαση τριών μοντέλων της (Nokia 3, Nokia 5 και Nokia 6), ωστόσο τα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως μαζί με αυτά, το κοινό θα γνωρίσει και το vintage κινητό της εταιρίας!

Η παρουσίαση του Nokia μετά το 2ο λεπτό

Recommended For You