Πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 18-8-2016

weatherΤην Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Σταδιακά όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις πρώτα στα βόρεια και δυτικά και κατόπιν σε όλη την ηπειρωτική χώρα με εξαίρεση τη νοτιοανατολικές περιοχές της Πελοποννήσου και την ανατολική Στερεά Ελλάδα. Από το μεσημέρι υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές στα ορεινά της Μακεδονίας και της Ηπείρου.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 15 έως 34 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 17 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 29, στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 36 και στην Κρήτη από 17 έως 35.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν θα πνεόυν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, όμως στα Δωδεκάνησα και την ανατολική Κρήτη θα φτάνουν τοπικά και τα 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά μποφόρ.

Στην Αττική ανεμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 26 έως 36 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς.

http://www.meteo.gr

... αν σας άρεσε το άρθρο μοιραστείτε το με τους φίλους σας απλά πατώντας Like ...

Γράψου στο NewsLetter για να μην χάνεις κανένα μας άρθρο