Παγωτό που δεν λιώνει!


Κατεβάστε την εφαρμογή μας για Android από το Google Play εδώ


Πόσες φορές έχετε προσπαθήσει να φάτε το αγαπημένο σας παγωτό και μέσα σε λίγα λεπτά αυτό έχει λιώσει χωρίς να προλάβετε καν να το τελειώσετε. Τη λύση στο πρόβλημα του λιωμένου παγωτού έφερε ο Rob Colligno από την Αγγλία ο οποίος δημιούργησε το πρώτο παγωτό που κυριολεκτικά δεν λιώνει ποτέ!

perierga.gr - Παγωτό που δεν λιώνει!

Εμπνευσμένος από το φαγητό που τρώνε οι αστροναύτες στο διάστημα, δημιούργησε το Gastronaut που όσο και να το αφήσεις στον ήλιο αυτό δεν θα λιώσει ποτέ! Για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ο δημιουργός του πρώτου ξηρού παγωτού μετά από μια σειρά αποτυχημένων πειραμάτων κατάφερε να βρει την “μαγική” φόρμουλα. Η πρωτότυπη αυτή διαδικασία αφαιρεί όλη την υγρασία από το παγωτό, με τον δημιουργό του να κρατάει επτασφράγιστο μυστικό τη συνταγή της επιτυχίας. Tο παγωτό λιώνει μέσα στο στόμα απελευθερώνοντας όλες τις γεύσεις του και διατηρώντας την υφή ενός κανονικού παγωτού, ενώ υπάρχει σε τρεις διαφορετικές γεύσεις, σοκολάτα, cookies/cream και μέντα με σοκολάτα!

perierga.gr - Παγωτό που δεν λιώνει!

http://perierga.gr

Γράψου στο NewsLetter για να μην χάνεις κανένα μας άρθρο

Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close