Ενέργειες για την αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής


Κατεβάστε την εφαρμογή μας για Android από το Google Play εδώ


imagesΤην μεγάλη ανάγκη το Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα» να αποκτήσει επιτέλους ολοκληρωμένη λειτουργική ταυτότητα τόνισε ο Δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης σε επίσκεψή του μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρο Τζόκα στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

Για ακόμη μια φορά ο Δήμαρχος κατέθεσε στο τραπέζι της συνάντησης τη θέση του Δήμου και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας της Δυτικής Αθήνας για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου, τη λειτουργία εξωτερικών ιατρείων βασικών ειδικοτήτων πρωί – απόγευμα, την κάλυψη υπηρεσιών υγείας παθολογικού χειρουργικού και καρδιολογικού τομέα, την λειτουργία πλήρους οδοντιατρικής και οδοντοπροσθετικής μονάδας, την λειτουργία τμήματος επειγόντων περιστατικών, την κάλυψη αναγκών ημερήσιας νοσηλείας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της δημιουργίας ενός Πάρκου Υγείας με συγκέντρωση υπηρεσιών κυρίως πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός ήταν γνώστης των θεμάτων κρίνοντας θετικές τις προτάσεις και υποσχέθηκε ότι θα εργαστεί πάνω σ’ αυτές με την αρμόδια ΥΠΕ ώστε να ληφθούν οριστικές αποφάσεις και να προχωρήσει ο σχεδιασμός για την πληρέστερη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Γράψου στο NewsLetter για να μην χάνεις κανένα μας άρθρο

Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close